Yağlı Ciltler için 5 Ürün İpuçları ve Makyaj


Yağlı Ciltler için 5 Ürün İpuçları ve Makyaj:
Yağlı Ciltler için 5 Ürün İpuçları ve Makyaj:
Ciltte yağlanma, ürünlerle ve makyajla kontrol edilebilir, burada bilmeniz gereken bazı ipuçları vardır.
Cildimi korumak ve makyaj yapmak için doğru yolu bulana kadar birkaç tedavi yaptım.

1. Makyaj Temizleyici.
Yüzün tamamını yağlı ciltler için özel makyaj temizleyici ile silerek başlayın ve pamukla uygulayın, her yüze hafif dairesel hareketler yapın.

2. Yüzünüzü günde iki kez cildinize uygun sabunla yıkayın.
Vücut sabununun yüze uygulanandan farklı olması gerekir, yüz PH'ın daha küçük olması gerekir, böylece düzgün ve zarar vermeden temizler. Göz önünde bulundurulması gereken bir başka bakım da, cildin doğal yağlanmaya ihtiyaç duyması nedeniyle aşırı yıkamamaktır ve eğer bu etki ortadan kaldırılırsa, cilt daha fazla yağ üretecektir.
3. Yüzü nemlendirin.
Yağlı ciltleri olanlar için her zaman nemlendirilmesi çok önemlidir, çünkü dehidrasyon ribaund etkisine neden olur. Yağlı ciltler için en iyi nemlendiriciler, yağın işlenmesinde ve kontrolünde yardımcı olan Hyaluronik Asit, D-Panthenol, Allantoin, PCA-Na ve Niacinamide'den oluşur.

4. Güneş koruyucu kullanın.
Önceleri güneş kremleri cildi süper yağlı yapardı, değil mi? Ama bugün teknoloji çok ilerlemiş, yağsız, yağsız ve yağsız bir versiyon var.
5. Makyajın bakımı. 


Makyajın farklı olmadığı durumlarda, tüm preparatların yağlı ciltler için , nemlendiriciler, astarlar, taban dokusu ve hatta allık rengi gibi belirli ürünlerle yapılması da gereklidir .



You Might Also Like

0 yorum