MAKYAJ DA PARILDI

  • Kasım 17, 2018
  • By Kazanc Kapıda
  • 0 Comments

Makyajda yukarı doÄŸru Ä±ÅŸÄ±ltı kullanın bu harika bir hava katacaktır. Ancak, doÄŸru ürünler olmadan istediÄŸimiz sonucu elde etmenin çok zor olduÄŸunu biliyoruz. Ã‡Ã¼nkü her zaman ihtiyacımız olduÄŸumuz gibi düşmüyor ya da gerçekten ihtiyacımız olan yere gitmiyor. Parıltı kullanmak her zaman bir sorundur, ancak bunu yapmaktan asla pes etmeyin, çünkü bugün size harika ipuçları vereceÄŸim ve cazibeyi kullanmayı ve bu cazibeyi iyi kullanmayı çok seveceksiniz  .
Merak ettin mi? Daha fazla bilgi için okumaya devam edin!

Parıltı: Bütün gece boyunca mükemmel hale getirme

Uygulama sırasında yardımcı olan aksesuarları kullanın:

Parıltının fotoÄŸraftaki gibi görünmesini istiyorsanız, tamamen düz bir ÅŸekilde bitirdiÄŸinizde bunun size biraz daha fazla iÅŸ vereceÄŸini bilin. Ama sonuçta sonuç sansasyoneldir.
Kullanım  bant  ve benzeri aksesuarlar çok yardımcı olur. Düz çizgiler halinde keserek ve doÄŸru yere yerleÅŸtirerek, hiçbir hata olmayacaktır. Ayrıca, yüzün geri kalanından fazla parıltıyı gidermeye de yardımcı olur. Cildinize hafifçe geçerek, makyajı çıkarmaz ve profesyonel bir sonuçla makyajı uygulamış olursunuz.

Uygun fırçalarla uygulayın:

Günümüzde, sadece parıltı uygulanması için tasarlanmış fırçalar vardır. Silikonlu olanlar gibi,bunları biliyor musun? Bazı markalar zaten var ve bu yapacağınız makyaj için harika çünkü parlaklık fırçanın kıllarına yapışmıyor ve uygulamayı çok daha kolay hale getiriyor.

Parıltı için primerler kullanın:

Daha istemsiz bitiÅŸler için, parlak primerler idealdir. Eh, bunu parmaklarınızla uygulayabilir, her zaman hafifçe dokunabilir ve ardından parıltıyla yayabilirsiniz. Pekala, astar çok ağır görünmüyor ve bütün gece parıltıyı düzeltiyor.

Kirpikler kola:

Kirpikler, bu amaç için uygun olmamakla birlikte, yaygın olarak kullanılmaktadır. Ancak, dikkatinizi, yapınızın üzerinde çok ağır bir ışıltı bırakabileceÄŸinden dolayı dikkatli olmalısınız.
Kullanmadan önce cildinize zarar vermeyeceğinden emin olun.

You Might Also Like

0 yorum